Share with:


בשרי

אופן הכנה

מרכיבים לכ-35 קציצות:
1/2 קילו בשר טחון בקר
1/2 קילו בשר טחון עוף
2 ביצים
2 תפוחי אדמה מבושלים ומעוכים לפירה/מחית
1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה דק
3 שיניי שום כתושות
1/2 כפית מלח
1/2 כפית תבלין בהרט
1/2 כפית פלפל שחור טחון

אביזרים:
קערת עירבוב וניילון נצמד
מחבת ושמן לטיגון
צלחת עם נייר סופג

ההכנה:
1. מכניסים לקערה את כל מרכיבי הקציצות.
מערבבים לעיסה אחידה.

2. עוטפים בנייליון נצמד את הקערה ומכניסים למקרר למנוחה של כ-30 דקות.

3. מחממים מחבת על חום בינוני עם שמן לטיגון בגובה כמעט 1 ס"מ.

4. עם ידיים מעט רטובות יוצרים קציצות מהתערבות, ומניחים בזהירות במחבת עם השמן.
מטגנים כל צד של הקציצות עד להזהבה והתייצבות.

5. מוציאים את הקציצות המוכנות לצלחת עם נייר סופג.

6. טיפ שלנו:
אחרי ההכנה של הקציצות ניתן לשמור בקופסא אטומה עד כ-שבוע במקרר.
וניתן גם להקפיא את הקציצות במקפיא עד כ-חודש בקופסא אטומה.
ונשאר רק להוציא מהמקרר ולחמם, או אם מוציאים מהמקפיא יש להפשירם לפני החימום במיקרוגל או בתנור.
וגם להוסיפם בסיר עם רוטב טעים שאוהבים.

קציצות בשר (עוף+בקר) טעימות ועסיסיות
בקי אוסגיספר המתכונים של
מתכון של

בקי אוסגי

132 מתכונים