דג בקלה שש חתיכות גדולות
צרור פטרוזיליה
חצי צרור שמיר
חצי צרור כוסברה
2 שיני שום
מיץ לימון מלימון
1/2 כוס קמח
אחד ביצה
תבלינים
כפית כמון
כפית פלפל שחור
כפית מלח
כפית פפריקה מתוקה
אופן ההכנה
את הדג לשטוף ליבש לשים מלח לימון מלימון אחד לחצי שעה כעבור חצי שעה לשטוף ליבש לטחון במעבד מזון להוסיף בצל שום כוסברה פטרוזיליה שמיר לשים בצלחת גדולה להוסיף ביצה קמח תבלינים לערבב אם העיסה דלילה להוסיף קמח לשים במקרר למנוחה שעה כעבור שעה להרטיב את הידיים ליצור קציצות לטגן בשתי צדדים