Share with:


פרווה

אופן הכנה

מצרכים:
18 יח' ריבועי בצק עלים של מעדנות- להפשיר לילה במקרר.

למילוי של הפירה:
מבשלים 5-6 תפו"א בינוניים עד לריכוך ומועכים לפירה.
מטגנים בצל גדול חתוך לרצועות עם 3 כפות שמן עד להזהבה ומוסיפים קופ' של פטריות שמפניון חתוכות מסוננים מנוזלים וממשיכים לטגן עוד שתי דקות.
מתבלים לפי הטעם ב: מלח, פלפל שחור גרוס, כורכום ומרק עוף ומוסיפים לפירה יחד עם השמן.

לרוטב פטריות:
מטגנים בצל קצוץ עד להזהבה, מוסיפים חצי גמבה חתוכה לרצועות וממשיכים לטגן , מוסיפים קופ' של פטריות חתוכות מסוננות מנוזלים וממשיכים לטגן עוד דקה שתיים.
מתבלים; ברבע כפית מלח, רבע כפית פלפל שחור גרוס, חצי כפית פפריקה מתוקה, רבע כפית כורכום ,כפית מרק עוף וחצי שקית של רוטב פטריות מערבבים היטב ומוסיפים 3 כוסות מים חמים, מביאים לרתיחה ומבשלים עוד כמה דקות , הרוטב מוכן כשהוא מסמיך טיפה.

אופן ההכנה:
מרססים בשמן תבנית חד פעמי של שקעים.
את ריבועי הבצק מניחים בתבנית כשהפינות יוצאות החוצה.
ממלאים באמצע מהמילוי שהכנו,סוגרים את הקצוות מעל ומורחים חלמון ביצה שמעורבב עם מעט שמן ומפזרים שומשום.

מכניסים לתנור שחומם מראש ל180 מעלות טורבו ואופים עד להזהבה יפה .
מגישים יחד עם הרוטב ויש לנו מנה מהממת.

מאפה אישי במילוי פירה עם בצל ופטריות
סוניה סאני בן הרושספר המתכונים של
מתכון של

סוניה סאני בן הרוש

92 מתכונים