Share with:


צמחוני

אופן הכנה

1 בצל קצוץ דק
1 בטטה בינונית חתוך לקוביות קטנות
1 קופסת פטריות קצוצות אחרי סינון
חצי גמבה קצוץ דק
חופן פטרוזיליה קצוצה
1 כף אבקת פטריות
1 כף אבקת בצל
חצי כפית אגוז מוסקט
1 כפית פלפל שחור גרוס
1 כף דבש

לטיגון:
קמח
ביצה
פירורי לחם מוזהבים מעורב בשומשום

אופן ההכנה
1) מטגנים את הבצל יחד עם הבטטה
כ5 דק?

2) מכניסים את הגמבה ופיטריות , לאחר מכן את כל השאר וממשיכים לטגן עד להתרכחות של הבטטה

3) מכניסים את התערובת לקירור מוחלט

4) פורסים טורטיה על שולחן עבודה ושמים בקצה 2 כפות של המלית, מקפלים את שני הצדדים ומגלגלים ומדביקים את הסוף עם קמח ומים

5) מגלגלים אותם בקמח, טובלים בביצה ומגלגלים בפירורי לחם מעורב עם שומשום

6) מטגנים בשמן עמוק

טורטיה במילוי בטטה ופטריות_מתכון זקלין פדלון – מאסטר מתכונים
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

519 מתכונים