Share with:


בשרי

אופן הכנה

מתכון – נדיה נפתלי

מתכון
קילו קמח מנופה
רבע כוס שמן
מלח
25 גרם שמרים יבשים
מומסים במעט מים פושרים
מים לפי הצורך

ללוש לבצק גמיש
מעברים את הבצק לקערה
יוצקים סביבו מעט שמן
ולשים שוב פעם
מכסים במגבת ומפתפחים חצי שעה
קורצים 25 עגולים שווים

מלית
קילו בשר טחון
5 כפות רסק עגבניות
1 כוס פטרוזיליה קצוצה
4 עגבנית קצוצות ללא קליפה
3 בצלים קצוצים
כף מיץ לימון
פפריקה
פלפל שחור
4 כפות דבש רימונים
מלח
קורט קינמון

ללוש טוב
לפתוח את הבצק
על משטח מקומח
מנחים מעט מהמלית
על כל עיגול ומשטחים

אופים עשרים דקת בחום בינוני גבוהה
עד שהמאפה מזהיב
אפשר לפזר צנוברים קלוים

לחמה בעג׳ין בסגנון סורי תורכי
נדיה נפתליספר המתכונים של
מתכון של

נדיה נפתלי

7 מתכונים