Share with:


בשרי

אופן הכנה

בקערה ערבבים
1/2 קג' בשר טחון
2 כפות בצל טחון מטוגן
1/4 ח' פטרוזיליה
1/4 ח' כוסברה
כף א.מרק (בשרי)
1/2 כפית כמון
1/2 כפית פלפל לבן
1 ביצה
מערבבים היטב
לעיסה אחידה
קורצים מהבשר בגודל שרוצים ומגלגלים מצד לצד בידים לעיצוב הקציצה
טובלים בצלוחית
עם פירורי לחם ומגלגלים קלות ביד לעיצוב נוסף
מכינים באותה דרך
את כל הקציצות
הכנת הרוטב
בסיר עם 2 כפות שמן
מוסיפים 1 בצל טחון
מטגנים להזהבה
מוסיפים 2 עגבניות חתוכות לקוביות
מערבבים ל2-3 דקות
מתבלים ב..
כף שום כתוש
כף פפריקה מתוקה
1/2 כפית כמון
1/2 כפית פלפל לבן
מערבבים ומוסיפים
כ3-4 גבעולי סלרי חתוכים לרצועות ומערבבים מוסיפים מים שיכסה את הסלרי ומבשלים כ20 דקות
מוסיפים את הקציצות
מרטיבים מהרוטב
מעל מפזרים עלי סלרי
(מ3 גיבעולים) מנערים
את הסיר קלות מצד לצד
מוסיפים כחצי כוס מים
מכסים ומבשלים
20 דקות נוספות
בתאבון…

קציצות בשר ורצועות סלרי ברוטב אדום_מתכון של יפה וקס-ברקו – מאסטר מתכונים
יפה וקס-ברקוספר המתכונים של
מתכון של

יפה וקס-ברקו

741 מתכונים