Share with:


בשרי

אופן הכנה

‏ מצרכים
‏בשר נקי ‏בלי שומן
‏שתי בצלים גדולים
ראש של שום
‏כפית גדושה של רסק עגבניות
‏שלוש ‏‏סלסלות של פטריות
‏חצי צרור כוסברה
חצי צרור פטרוזיליה
כמה עלים של שמיר

תבלנים
פפריקה
כפית ‏כמון
כפית מלח
כפית ‏כורכום
כפית אבקת עוף
או לפי הטעם
שני כפות שמן לטיגון הבצל

‏אופן ההכנה
‏לשטוף את הפטריות לקלף את הקליפה מעל. ‏להשאיר שלם ‏להניח בצד, ‏לחתוך את הבצל ‏לקוביות קטנות לשים שמן בסיר
לטגן ‏להוסיף את הבשר ‏להשחים את הבשר להוסיף את השום פפריקה ‏כוסברה ‏פטרוזיליה שמיר קצוץ ‏כורכום כמון אבקת עוף מלח רסק אגבניות את ‏הפיטריות‏ נוסיף שני כוסות מים חמים ‏נבשל בסיר לחץ ‏הבשר יוצא רך רך 40 דקות בתיאבון

תבשיל בשר ופטריות_מתכון של סיגלית ימין
סיגלית ימיןספר המתכונים של
מתכון של

סיגלית ימין

204 מתכונים