לטגן 4 בצלים עד לקבלת צבע זהוב, להוסיף 700 גרם בקר טחון ולטגן היטב, להוסיף עלי סלרי קצוצים,מלח,פלפל ופפריקה מתוקה ולקרר.
בצק:
להשרות במים חצי כוס ג'ריש (בורגול דק) ולסחוט,
בתוך קערה לשים קילו סולת ואת הג'ריש הסחוט,מלח ופלפל חצי כוס שמן ולערבב
להוסיף בהדרגה 3 כוסות מים פושרים ולערבב עד לקבלת בצק.
לקחת חתיכה ועם ידים רטובות לפתוח את החתיכה ולמלות בבשר 💕
המרק:
להרתיח מים בסיר להוסיף:
מלח,פלפל, פפריקה,מרק עוף ורסק עגבניות.
כשהסיר מגיע לרתיחה מוסיפה את הקובה בעדינות ולבסוף את הבמיה