Share with:


בשרי

אופן הכנה

מתכון :
½ קילו בשר בקר טחון טרי (אחוז שומן לפחות 15%)
50 גרם שומן כבש (לייה) קצוץ
1 בצל גדול קצוץ דק
4 שיני שום כתושות
½ צרור פטרוזיליה/כוסברה קצוץ
½ כפית בהרט (או כמון למי שאין)
½ כפית פפריקה
½ כפית פלפל שחור
1 כפית מלח
1 כף שמן זית
בקערה לערבב את כל המרכיבים, חשוב ללוש היטב את המסה כ2 דקות.
ליצור קבב בעיגול או לגליל מוארך. להניח על צלחת ולהכניס למקרר לחצי שעה לייצוב.
במחבת פסים או על המנגל לטגן עד להשחמה כ4-5 דקות.
🔥להגיש עם מלללא טחינה 🔥
‼️ חשוב שהקבוצה תגדל ותתפתח – צריכה את שיתוף הפעולה שלכם , שתשתפו את הקבוצה עם החברים שלכם ‼️

המטבח של עמית  > אוכל ביתי טרי וטעים
צרו קשר עוד היום 0542502009 נווה שרת,תל אביב