Share with:


פרווה

אופן הכנה

1 ק"ג קמח מנופה
חצי כפית סוכר
חצי כפית מלח
2 כפות שמרים
1 ביצה
2 וחצי כוסות מים פושרים

הכנה
ללוש את כל החומרים להתפיח כ-15 דקות לאחר מכן מרטיבים את הידיים מעט לשים שוב מושחים את הבצק עם מעט שמן מכל הצדדים ומניחים להתפחה עוד חצי שעה לאחר מכן קורצים עיגולים מניחים על משטח מקומח נותנים להם לנוח כ-10 דקות ומתחילים לעשות את הצורה מתפיחים עוד 25 דקות ואז מתחילים לטגן

פריקסה
סמדר גבאיספר המתכונים של
מתכון של

סמדר גבאי

91 מתכונים