Share with:


פרווה

אופן הכנה

מרכיבים
חבילת בצק עלים מוכן חתוך וקוביות
1 בצל סגול
בינוני קצוץ
1 גמבה קצוץ
150 גרם ברוקולי של סנפרוסט מבושל במים וקצוץ
3 תפו"א מבושל ומרוסק לפירה 400 גרם
1 כף אבקת בצל
1 כך דבש
רבע כפית פלפל שחור

אופן ההכנה
מטגנים את הבצל לאחר מכן מכניסים את הגמבה וברוקולי דבש אבקת בצל ופלפל שחור וממשיכים לטגן עוד כמה דקות.
מכניסים את התערובת ל תפו"א ומערבבים עד לאיחוד.
מניחים קוביות בצק עלים על נייר אפייה ושמים כף תערובת במרכז וסוגרים את הבצק מקצה לקצה ועם מזלג מהדקים לסגירת הבורקס.
מברישים ביצה ומפזרים שומשום ואופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות כ25 דקות.

בורקס במילוי ברוקולי בצל סגול גמבה ותפו"א_מתכון זקלין פדלון – מאסטר מתכונים
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

519 מתכונים