Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

1 חבילת בצק שמרים בונזור ולתנור
רוטב
1 בצל יבש קצוץ
1 קופסה של עגבניות מרוסקות או עגבניות טריות מגורדות
2 שיני שום קצוץ
1 כף פפריקה
מעט מלח ומעט סוכר
1 כף קטשופ
1 כפית אורגנו יבש
ירקות
אפשר כל ירק שאוהבים
אני שמתי גמבות בצבעים ,חציל,פטריות, בצל סגול הכל לחתוך לרצועות קטנות

לקישוט מעט שומשום ושמן זית
גבינות
מוצרלה מגוררת
גבינת פטה קוביות קטנות

הכנה
את הבצק להפשיר לילה במקרר .
להכין את הרוטב .
לטגן בצל עם מעט שמן זית להוסיף פפריקה,עגבניות ולהמשיך לטגן עוד קצת .
להוסיף את התיבול ולבשל עשר דקות בערך .
לרדד כדור לעיגול להניח בתבנית .
לקחת כדור נוסף לחלק לכדורים קטנים.
לרדד למלבן להניח קוביה של גבינת פטה וגבינת מוצרלה לגלגל כמו רולדה ולהניח מסביב לבצק .
באמצע הבצק העגול להוסיף את הרוטב ולפזר גבינת מוצרלה ומעל את הירקות .
מסביב למרוח מעט שמן זית ולפזר שומשום .
לחמם תנור 200 מעלות ולאפות עד לצבע חום יפה בערך 20 דקות .

פיצה עם בצק בונזור ולתנור_מתכון של שרה יוסף – מאסטר מתכונים
שרה יוסףספר המתכונים של
מתכון של

שרה יוסף

165 מתכונים