Share with:


פרווה

אופן הכנה

קילו קמח מנופה
בערך 3 כוסות מים פושרים
כפית מלח גדושה
כפית שטוחה של סוכר

לערבב את הכל לבצק רך ונעים
לאחר מכן לקחת תבנית גדולה לשים שמן וליצור עיגולים קטנים לשים את העיגולים בשמן ומיד להפוך אותם לצד השני שיספגו שמן משני הכיוונים
לאחר שעה לקחת מחבת לפתוח כל מופלטה בנפרד על השיש כמובן לשמן את השיש לפתוח ולשים במחבת
להפוך לצד השני עוד אחת למעלה להפוך לצד השני המופלטה צריכה להיות בערימה.

לכסות את העיגולים וניילון

מופלטה טעימה וקלה
רוחמה שמסיספר המתכונים של
מתכון של

רוחמה שמסי

18 מתכונים