Share with:


חלבי

אופן הכנה

מרכיבים:
2.5 כוסות קמח
2 ביצים L
100 גרם גבינת טוב טעם/כנען/גבינה לבנה 5%
50 גרם גבינת מוצרלה מגורדת
50 גרם גבינת קשקבל מגורדת
200 גרם גבינה בולגרית 5% מעודנת מעוכה
3/4 כוס שמן
1/2 כף פפריקה מתוקה

לקישוט וציפוי לפני הכניסה לתנור:
1 ביצה טרופה + 2 כפות מים
שומשום (לא חובה)

אביזרים:
תבניות מאפינס או מג'נטים נמוכות
תבנית תנור + נייר אפייה
ריסוס שמן

ההכנה:
1. מחממים תנור מראש ל-180 מעלות.

2. בקערה גדולה מכיניסים את כל המרכיבים של הבואיקוס.
מעבדים/לשים ביד טוב עד שמתקבל בצק נעים למגע.

3. אם הבצק דביק מידי – להוסיף טיפה מעט מאוד קמח וללוש שוב.

4. לוקחים את תבניות המאפינס או המג'נטים,
משמנים עם ריסוס שמן קלות את התבניות או עם מברשת עם מעט שמן.

5. יוצקים מהבצק כדורים קטנים ומניחים בתבניות.

6. את התבניות מניחים בתבנית תנור אפייה עם נייר אפייה.

7. מברישים על הבואיקוס את תערובת הביצה הטרופה + 2 כפות מים ומפזרים שומשום (לא חייב).

8. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 20 דקות או עד להזהבה…

בואיקוס 4 גבינות
בקי אוסגיספר המתכונים של
מתכון של

בקי אוסגי

132 מתכונים