Share with:


פרווה

אופן הכנה

מרכיבים
1 ק"ג קמח
1 אבקת אפייה
5 כפות סוכר
כף מלח
570 מ"ל מים שווה 4 כוסות
אחד פעמי לשתייה קרה
כף סילאן
כף דבש

אופן ההכנה
מערבבים את כל היבשים .
זה אומר : קמח, סוכר, מלח, ואבקת אפייה .
מוסיפים את המים בהדרגה ומערבלים במשך 5 דקות ומוסיפים את הדבש וסילאן ממשיכים לערבל כ 10 דקות עד לקבלת בצק חלק.
שוקלים את הבצק ומחלקים ל 10 כדורים .
כל כדור עושים לו מסאז עם שמן ומניחים בתבנית מזלפים עוד קצת שמן מכסים בניילון נצמד ומנוחה בקירור כ 4 שעות.
65) אחרי 4 שעות של מנוחה מרדדים כל כדור כמה שיותר דק מוחרים שמן עם הידיים מקפלים ומגלגלים ועוטפים בנייר אפייה .
אפשר להקפיא .

סידור הג'חנון בסיר
שמים פרוסות לחם בתחתית הסיר, מסדרים דף נייר איפה ומניחים את הג'חנון כמה שרוצים ומסדרים ביצים קשות ואופים בתנור של 100 מעלות כ 12 עד 14 שעות או על הפלטה .

בתיאבון 🍽🍽.

מתכוןמתכון

מתכון כתוב + סרטון להכנת ג'חנון על בסיס שמן_מתכון של זקלין פדלון – מאסטר מתכונים
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

519 מתכונים