Share with:


חלבי

אופן הכנה

התנור צריך להיות חם! עשר דקות ליפני הכניסה לתנור. על החום הכי גבוהה בתנור.!פיצות משגעות שנים אני לא קונה פיצות .. במילוי ותוספות כרצונכם … הריח ההנאה תענוג😋

קילו קמח כוסות
50 גר שמרית שמרים טריים
כף סוכר
2 כפות שמן זית
1 כפית מלח שטוחה
2 כוסות מים להוסיף בהדרגה.

בקערה לערבל ללוש קמח שמרים סוכר להוסיף את השמן והמלח ובהדרגה את המיים שהבצק מגובש וחלק להעביר לקערה משומנת לכסות .שהבצק תפח תפיחה ראשונית לתת תפיחה לבצק ליצור כדורים.ולתת.תפיחה חצי שעה.לאחר חצי שעה לרדד כל כדור על משטח מקומח,לעיגול בצק דק.
למרוח את הרוטב ולהוסיף תוספות😋❤