Share with:


חלבי

אופן הכנה

500 קג קמח לחם שטימל 2
25 גר שמרים טריים/כף שמרים יבשים
כוס וחצי מים
כפית מלח
רבע כוס שמן זית
כף סוכר

לנפות קמח עם וו לישה להוסיף את כל החומרים מלבד המלח כ3 דק עד שנעשה גוש בצק להוסיף את הכפית מלח לעוד 2 דק
לשמן את הקערה עם שמן זית להתפחה
להוריד נפח לאחר חצי שעה להתפחה נוספת לחצי שעה
לחלק לשני חלקים
למרוח רוטב פיצה
כוס עגבניות מרוסקות
כף רסק עגבניות
כף אורגנו יבש
3 שני שום כתושים
רבע כפית סוכר
2 כפות שמן זית
לערבב היטב למרוח על הבצק
לפזר גבינות .זיתים מה שאוהבים
לגלגל לגליל לחתוך לשבלולים על ניר אפיה משומן להתפחה נוספת
לאפות 190 מע כ25 דק

שבלולי שמרים
רחל עינבספר המתכונים של
מתכון של

רחל עינב

120 מתכונים