Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

המתכון של יפה רייפלר

500 גרם קמח
1 כף סוכר
1 כפית מלח
1.3/4 כוסות מים
*
שמן (לפי הצורך)
*
100 גרם חמאה או מרגרינה

ההכנה:

לשים במיקסר את הקמח, מלח, סוכר, ותוך כדי לישה להוסיף את המים בהדרגה עד קבלת בצק רך ונעים .
לאסוף את הבצק לקערה ומעל לשפוך את השמן עד כיסוי הבצק ולהניח בצד למשך חצי שעה .
לחלק את הבצק לשני כדורים לרדד כל כדור על משטח משומן ולמרוח 1/2 מכמות החמאה ולקפל את הבצק למרובע
כך גם הכדור השני.. ושוב להניח לבצק לעוד חצי שעה מנוחה..
שוב לרדד ת הבצק ושוב לקפל ולעצב בצורת עיגול, להניח בתבנית על נייר אפייה
למרוח בחלמון והרבה שומשום..

לאפות בתנור שחומם מראש על 180% מעלות צלזיוס למשך 30 דקות..

תהנו…