Share with:


פרווה

אופן הכנה

1 ק״ג קמח
2 כפות שמרים יבשים
2 כפות סוכר
1 ביצה
חצי כוס שמן
2 וחצי כוסות מים פושרים
כף שטוחה מלח

אופן ההכנה:
שמים את כל החומרים הנוזלים ואחר כך מוסיפים את הסוכר ואת השמרים ואז את הקמח ואחר כך המלח
אחר כך ללוש לאט לאט עד לקבלת בצק רך ועדין.
אחר כך שמים בתפיחה כשעה.
כעבור שעה מחלקים את הבצק לכדורים בצורת לחמניה
אחר כך נותנים להם עוד תפיחה חצי שעה.
לבינתיים מחממים שמן עמוק מראש עד שמרתיח.
וברגע שמתחילים לטגן את הפריקסה,מנמיכים את האש לבינונית בכדי שלא ישחימו יותר מדי בחוץ ובפנים זה לא יתבשל.
לכן מנמיכים את האש לבינונית

תוספות:
תפוחי אדמה
ביצים
עריסה טוניסאית
פלפל שיפקה
טונה
זיתים
וכל מה שתרצו

פריקסה / סנדוויץ טוניסאי_מתכון של בריג'יט רובין סבן – מאסטר מתכונים
בריג'יט רובין סבןספר המתכונים של
מתכון של

בריג'יט רובין סבן

31 מתכונים