Share with:


פרווה

אופן הכנה

בייגלה מתוק רך וטעים…!!

חומרים: כוס אוניברסלית

4 כוסות קמח לחם (רגיל + משפר אפיה)
1.4 כוסות מים פושרים
1 כף שמרים
1/4 כוס סוכר
1/4 כוס שמן
1 ביצה L
קורט מלח
100 גר' שומשום לציפוי

סירופ סוכר:
1/2 כוס סוכר
3/4 כוס מים
1 שקית וניל (תמצית)
1/2 כפית לימון
לשים בסיר קטן…לבשל על אש נמוכה עד למעט הסמכה (בערך 15 דקות) לצנן.

אופן ההכנה:
לתוך קערה לשים את הקמח, לעשות גומה לשים את השמרים עם מעט סוכר, לכסות בקמח ולהמתין 10 דקות….
להוסיף את שאר המרכיבים , ללוש לקבלת בצק חלק רך .
לכסות ולהתפיח כ- 45 דקות.
להרטיב את היד עם מעט שמן, לחלק את הבצק ל-10 כדורים
לכסות ולהתפיח שוב 15 דקות.
לקחת כל כדור לטבול בשומשם, לפחוס מעט ,לחורר במרכז הכדור חור בעזרת האצבע ולמתוח מכל הכיוונים ליצירת "טבעת",
להניח על נייר אפיה בתבנית.
לאפות בחום 180 עד להזהבה.
למרוח בסירופ סוכר קר בסיום האפיה.
*** אפשר להכפיל את הכמות .
***אפשר למרוח ביצה לפני האפיה
***הכמות משתנה בהתאם לגודל שתבחרו להכין.
בהצלחה !!🌷

בייגלה שומשום מתוק!!!🥐🥖_מתכון של תהילה גיל
תהילה גילספר המתכונים של
מתכון של

תהילה גיל

220 מתכונים