Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

1 ק"ג קמח שמרים לפיצה
2 כפות שמן זית
3 כוסות מים
אפשר להוסיף כף מלח

מילוי
2 יחידות בצל יבש קצוץ
6 שיני שום
8 יחידות בצל ירוק
1 חבילה זעתר ירוק רק עלים לשטוף היטב ולסנן
1 כוס שמן זית
1 כפית מלח
מיץ מחצי לימון

לקישוט
שומשום
אפשרות להוסיף גבינות
גאודה,מוצרלה, בולגרית

הכנה
לשים בקערה קמח ,מים ושמן זית ולערבב במשך 5 דקות בערך עד לקבלת בצק רך ונעים .
לכסות ולהתפיח פעמים .
להכין את המלית.
לטגן את הבצל יבש עד להזהבה .
לטחון את הבצל ירוק,שום והזעתר במעבד מזון ולהוסיף לבצל היבש ולטגן מעט לכבות את הגז ולהוסיף את הלימון ולערבב היטב .
לחלק את הבצק אפשר ל4 כדורים או לכדורים קטנים להכנת פיצות אישיות .
לשמן מעט את הכדורים .
לחמם תנור 200 מעלות .
לרדד את הכדור ולמרוח את המלית ,אפשר להוסיף גבינות למי שרוצה או פשוט בלי יוצא מושלם .
להבריש מעט מסביב לפיצה ולפזר מעט שומשום .
לאפות עד לקבלת צבע חום יפה … בערך 25 דקות .

פיצה עם זעתר טרי_מתכון של שרה יוסף – מאסטר מתכונים
שרה יוסףספר המתכונים של
מתכון של

שרה יוסף

165 מתכונים