Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

מצרכים
חצי קילו קמח
1 אבקת אפיה
חצי כוס שמן זית
30 ג' חמאה(ניתן להחליף במחמאה לפרווה)
50 ג' מרגרינה
חצי כוס שומשום(אפשר לוותר אם לא אוהבים)
חצי כף מלח(לא גדושה ניתן לטעום את הבצק ולהוסיף עם חסר)
כ2 כוסות מים לשים בהדרגה עד לקבלת בצק שומני ונעים.

בקערה שמים את כל המצרכים ולשים עד לקבלת בצק שומני ונעים..את המים לשים בהדרגה עד לקבלת הבצק הרצוי.
לוקחים כל פעם חתיכה מהבצק ומגלגלים לנחש ארוך חותכים לגודל הרצוי ויוצרים כעכע(חישוק עגול) מורחים מעל חלב (ניתן להחליף ביצים לפרווה) ומפזרים שומשום

מחממים תנור160 מעלות ואופים 30 עד 40 דקות
מעבירים לכלי איחסון לא לסגור עד להתקררות ..

כעכעים מלוחים_מתכון של עינת חנניה
עינת חנניהספר המתכונים של
מתכון של

עינת חנניה

153 מתכונים