Share with:


חלבי

אופן הכנה

המרכיבים:
בצק פילאס מופשר במקרר
250 גרם תרד ( לא סנפרוסט) עלים
250גרם גבינת פטה מעודנת
200 גרם גבינה בולגרית
250 גרם טוב טעם
מעט מלח
מעט פלפל שחור גרוס
מעט אגוז מוסקט מגורד
2 ביצים
כף קמח או קורנפלור

אופן ההכנה
1. להפשיר את בצק הפילאס

2. לקצוץ בסכין את התרד ( לשטוף)
לשים בקערה, להוסיף את שאר
המרכיבים לערבב היטב.

3. לפתוח את הבצק לשים בכפית
מהמילוי לרוחב הבצק לגלגל לסגור
היטב ולגלגל לצורת שבלול. או כל
צורה אחרת.

4. למרוח ביצה לפזר קצ"ח ושומשום

5. לחמם תנור ל200 מעלות לשים את
הבורקס בתנור לאפות 10 דקות
ולהוריד ל 180 מעלות

בהצלחה

בצק פילאס ממולא בתרד וגבינות
ציפורה מיארהספר המתכונים של
מתכון של

ציפורה מיארה

3 מתכונים