Share with:


פרווה

אופן הכנה

קילו קמח
שתי כפות שמרים יבשים
כף מלח
2 כפות סוכר
3 כפות ערק
שניים וחצי כוסות מים פושרים
ללוש לבצק רך ובסוף לעטוף אותו בתנועות קיפול עם 3-4 כפות שמן ולהתפיח פעמיים

מילוי
3-4 תפוחי אדמה מבושלים
6 ביצים שלוקות
מלפפון חמוץ
אריסה
3 קופסאות טונה בשמן לאחר סינון
לימון כבוש
זיתים מגולענים
ומי שרוצה אפשר סלט ירקות
לאחר ההתפחה לעשות לחמניות לשיםמעל נייר פרגמנט לטגן בשמן עמוק עם הנייר כמה שניות ולהוציא את הנייר ולמלא בתיאבון

פריקסה_מתכון של רות שמש נוח
רות שמש נוחספר המתכונים של
מתכון של

רות שמש נוח

2 מתכונים