Share with:


בשרי

אופן הכנה

חומרים לבצק:⚘roz
קילו קמח
כף שמרים יבשים
2 כפות סוכר
2 כוסות מים
100 גרם נטורינה
חצי כוס שמן
כף מלח

אופן ההכנה:
לנפות קמח לעשות גומה לשים שמרים סוכר ומים לערבב להוסיף את כל החומרים ללוש לתת לתפוח שעה להוציא אויר
לקרוץ עיגולים לשים מילוי
בשר טחון.
בשר טחון:⚘roz
לקילו בשר מגרדת 2 בצלים 2 כפות שמן תבלין כפית ראס אל חנות
חצי כפית מלח
צרור פטרוזליה
צרור כוסברה
כפית פפריקה
חצי כפית כמון
לערבב הכל לתת לנוח
וליצור חצי לקציצות ולהקפיא שיהיה מוכן
וחלק למלא בכפית על כל עיגול ולסגור במזלג
למרוח בביצה ושומשום⚘roz

מתכוןמתכון

סמבוסק  בשר_מתכון של רוז טעים במטבח אוחנה – מאסטר מתכונים
רוז טעים במטבח אוחנהספר המתכונים של
מתכון של

רוז טעים במטבח אוחנה

230 מתכונים