Share with:


חלבי

אופן הכנה

מתכון משגע כמו פרנץ’ טוסט – רק עם טורטייה
ועם מילוי מפנק של גבינה צפתית 5% מעודנת ותפוח אדמה
מנה מגניבה שאני בטוחה שתאהבו

רכיבים:
7-8 טורטיות (חצויות לחצי)
3 תפוח אדמה בינוניים חתוכים לקוביות
3 ביצים
100 גרם גבינה צפתית
תיבול: מלח ופלפל שחור
שמן קנולה או תרסיס שמן (לבחירתכם)

ההכנה:
1. מרתיחים את התפוחי האדמה במים עד לריכוך
2. מעבירים אותם למסננת מעל קערה, לניקוז נוזלים וצינון
3. אחרי תפו”א התקררו, בקערה מועכים אותם לפירה בינוני
4. מוסיפים את 100 גרם הצפתית, מועכים שוב ומתבלים
עד לעיסה אחידה. טועמים טיפה ואם צריך מתקנים תיבול.
5. חותכים את דפי הטורטיות לחצאים
6. מורחים בנדיבות מהעיסה ברבע הטורטייה וסוגרים
ליצירת משולש
7. טורפים 3 ביצים בקערה נפרדת, וטובלים את משולשי הטורטייה
8. מחממים על אש בינונית מחבת עם 3 כפות שמן או תרסיס שמן
9. ובזהירות מניחים את משולשי הטורטייה הטבולים בביצה – בעדינות במחבת
10. מטגנים כל צד עד להזהבה יפה, ומוציאים את המשולשים על צלחת
עם נייר סופג – לצינון.
11. מגישים בצלחת לצד סלט ירקות טעים – בתאבון…

פרנץ’ טורטייה במילוי גבינה צפתית ותפו”א
בקי אוסגיספר המתכונים של
מתכון של

בקי אוסגי

132 מתכונים