תודו שלא ראיתם !!!
ראו תמונה בתגובות איך רוקנתי :
חצי קילו בשר טחון
חבילה פטרוזיליה 2
בצלים
6 עלי כרפס
חצי ראש שום טרי
לקצוץ בסלייסר לאחד עם:כף מלח, מעט פלפל שחור, כף בהרט 2 כוסות אורז , להכניס את הכרוב שלם למיקרו לריכוך ולאחר מכן להשרות במים רותחים מחשש ..למלא .גם את הסלק לרוקן ולמלא…
רוטב:
בסיר עם מעט שמן לשים כף רסק ,את הפנים של הסלק אדום ,כף מלח ,5 כפות סוכר, ותרכיז מיץ רימונים או לימון .לטעום ולתקן לפי טעמכם האישי מה חסר