3 כוסות קמח מאסר שף שיפון
כוס קמח מאסר שף עם חיטת דורום
1+3/4 כוס מים
כף סוכר
חצי כף מלח
2 כפות שמן
לתערובת המילוי:
2 כפות גבינה לבנה
כף גבינת ריקוטה
1/2 כוס גבינה צהובה מגוררת
2 כפות קוטג'
1# מכניסים יחד את כל החומרים לקערת מיקסר לשים כחמש דקות ומניחים להתפחה במשך 30 דקות.
2# מוציאים אויר, מחלקים ל-8 חלקים שוים.
3# מרדדים כל חלק, ממלאים בגבינות, מגלגלים לנקניק סגור ומתפיחים עוד כ-40 דקות
4# מכניסים לתנור חם 200 מעלות כ- 20 דקות, עד להזהבה