2 כפות שמרים יבשים בתוך חצי כוס מים פושרים ושתי כפות סוכר להניח עד לתסיסה ,כ-5 דקות .
קילו קמח
רבע כוס שמן או חצי נטורינה.
1 ביצה – אפשר בלי .
2 וחצי כוסות מים, להוסיף במידת הצורך.
4 כפות עראק.
ללוש לבצק ולקראת סוף הלישה להוסיף 2 כפות מלח.
לשמן את הבצק ולהניח לתפיחה 3/4 שעה, לאחר מכן שוב לשים ומשהים לתפיחה 20 דקות.
לרדד בצק עובי 1 וחצי ס"מ ,ולחתוך עם קורצן אליפסי, ולהניח להתפחה על גזירי נייר אפיה משומן ולכסות להתפחה.
לפני לישת הבצק לגזור מלבני נייר אפיה.
לטגן בשמן .