Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

השתמשתי בבצק פיצה
קרצתי עיגולים בחלק מהעיגולים שמתי זיתים ובחלק מוצרלה, ומוצרלה עם ממרחים(פסטו, פלפלים ורוטב פיצה) סגרתי לעיגולים סידרתי בתבנית מרחתי ברוטב שהכנתי משמן זית, שום ופטרוזיליה
והכנסתי לתנור לכחצי שעה (להוציא כשזה מקבל צבע זהוב יפה)
כשהוצאתי מרחתי עוד קמת מתערובת השמן זית

עיגולי בצק פיצה כל עיגול ממולא במשהו מפתיע 😉 פסטו ומוצרלה, זיתים, ממרח פלפלים ומוצרלה ורוטב פיצה עם מוצרלה_מתכון של רוית זוהר פיטוסי – מאסטר מתכונים
רוית זוהר פיטוסיספר המתכונים של
מתכון של

רוית זוהר פיטוסי

38 מתכונים