Share with:


בשרי

אופן הכנה

בקרו בדף שלי _ המטבח של יפה רייפלר – מתכונים

המתכון של יפה רייפלר
(בשרי)

המצרכים:

12 יחידות פלפל שושקה
~
למילוי:
300 גרם בשר טחון
2 עגבניות קלופות וקצוצות
1 כוס אורז (שטוף ומסונן)
1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
1/2 כוס כוסברה קצוצה
1 בצל קצוץ
1/2 כפית שום כתוש
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
1 כף פפריקה מתוקה
1 כפית אבקת מרק שורש
1 כפית אבקת מרק
1 כף שמן
3 כפות מים
מלח לפי הטעם

(להכניס הכל לקערה לערבב ולאחד טעמים)

~
המצע בסיר רחב ונמוך:

3 כפות שמן
לאדות…
2 בצלים חצוכים לרצועות
2 עגבניות חתוכות לקוביות
לתבל עם
1 כף פפריקה מתוקה
1 כפית אבקת מרק שורש
1 כפית אבקת מרק עוף
1/2 כפית פלפל שחור
3 כוסות מים

ההכנה:

לפתוח את השושקה מבלי להסיר את הכובע ולנקות את הפנים מזירעונים ..
למלא את השושקה במלית אורז ובשר ולהניח בסיר על מצע רצועות בצל
וקוביות עגבנייה.. לשים על הגז ולהביא לרתיחה, להנמיך להבה ולבשל כ- 45 דקות או עד שהשושקה מתבשלת והרוטב מצטמצם..

תהנו…

.

כל הזכויות שמורות C