Share with:


פרווה

אופן הכנה

רכיבים:
1 בצק עלים מוכן
1 חבילת תרד שטוף, קצוץ, יבש
1 כפית סילאן – אפשר כף לטעם יותר דומיננטי

תיבול:
1/4 כפית מלח
1/4 כפית פלפל שחור
1/4 כפית פפריקה מתוקה

להברשת הבורקס:
1 ביצה טרופה עם כפית מים וקצת מלח.
אפשר לתערובת ההברשת להוסיף ממש קצת סילאן ולוותר על המלח.

ההכנה:
1. מחממים תנור ל-200 מעלות
2. שוטפים את התרד טוב, מייבשים וקוצצים דק
3. מערבבים יחד עם התרד. הסילאן והתיבול. כדי שיתקבל עיסה אחידה.
4. פותחים את הבצק עלים על משטח מקומח, ומורחים את העיסה.
5. מתחילים לגלגל את הבצל למעין רולדה.
6. חותכים את הרולדה לחתיכות קטנות ומניחים על תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה.
7. מברישים על הבורקס ביצה טרופה מעורבבת עם כף מים ומלח/סילאן
8. מכניסים לאפייה לכ-20 דקות עד להזהבה. בתאבון
תודה רבה, לכולם ל-שףבוק, לעוקבים, לחברים לכולם כולם. שולחת לכם המון אהבה בחזרה…

בורקס תרד עם סילאן
בקי אוסגיספר המתכונים של
מתכון של

בקי אוסגי

132 מתכונים