Share with:


צמחוני פרווה

אופן הכנה

1 ק"ג קמח שמרים
1 כפית מלח
1/2 כוס שמן
2 כפות אבקת סוכר
2 1/2 כוסות מים פושרים

למילוי
2 תפוחי אדמה מבושלות וחתוכות לקוביות מעורב עם אריסה
סלט ירקות
3 ביצים קשות
לימון בלאדי
2 קופסאות טונה שימורים

אופן ההכנה הבצק
1) שמים בקערת המיקסר את כל החומרים עד לקבלת בצק חלק, ומתפיחים לשעה

2) מחלקים את הבצק לחתיכות של 100 גרם כל אחת ושמים על נייר אפייה ומתפיחים שנית

3) מחממים שמן ומטגנים בשמן עמוק 5 דקות כל צד עד להזהבה

צורת ההגשה
מורחים אריסה
שמים טונה
סלט, תפוחי אדמה , ביצים,זיתים ולימון בלאדי

מתכוןמתכון

מתכון כתוב + סרטון להכנת פריקסה טוניסאי אסלי_מתכון של זקלין פדלון – מאסטר מתכונים
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

519 מתכונים