Share with:


פרווה

אופן הכנה

ביצה
כף שמרים יבשים
כף סוכר
רבע כוס שמן
2 כוסות מים פושרים
כף מלח שטוחה
בין חצי קילו ל -600 גרם קמח (בערך)

אופן ההכנה:
1) שמים בקערה ביצה ,שמרים,סוכר, שמן,מים פושרים.
2)מוסיפים בהדרגה את הקמח ולאחריו המלח
3)מערבבים הכל עד לקבלת בצק רך ועדין .
4)מכסים את הבצק המונח לקערה ונותנים לו לתפוח
5)אחרי התפיחה שמים נייר פרגמנט במגשים שמוצאים מראש מהתנור
6) מחלקים את הבצק ל 2 חלקים ואחר מכן מרדדים אותו לצורה בסגנון אליפסה.
7)לתת לבצק תפיחה חוזרת של רבע שעה
?? לאחר רבע שעה למרוח שמן זית על הפוקאצ'ות ולפזר אבקת שום, זעתר רוזמרין ולקשט עם זיתים ירוקים
9)לחמם תנור בחום של 170-180 מעלות עד שיזהיבו ויהיו יפים.

פוקצ'ה_מתכון של בריג'יט רובין סבן – מאסטר מתכונים
בריג'יט רובין סבןספר המתכונים של
מתכון של

בריג'יט רובין סבן

31 מתכונים