Share with:


חלבי

אופן הכנה

מצרכים הדרושים לבלילה
2 כוסות חלב2 כוסות מים
3 ביצים
4 כוסות קמח
1/2 כוס סוכר

מצרכים הדרושים למלית :
1 קופסת פטריות קצוץ
1 בצל קצוץ
1 בטטה מבושלת חצי וחתוכה לקוביות קטנות
1 כף מרק פטריות
1/2 כפית אגוז מוסקט
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
1 כף דבש

לרוטב:
1 שמנת לבישול
1 כף חמאה
3 כפות שמן זית
1 כף שום כתוש
1 כף אבקת פטריות
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
1/2 כפית אגוז מוסקט

לפיזור:
150 גרם גבינה מגורדת

אופן ההכנה לקרפים
1) שופכים קצת בלילה ומטגנים 2 דקות מצד לצד עד להזהבה ושמים בצד עד להכנת המלית

1)מטגנים את הבצל עד להזהבה ומכניסים את הפטריות וממשיכים לטגן לעוד
5 דק לאחר מכן את הבטטה ואת שאר הדברים ולעוד 5דק
מכניסים את התערובת לקירור
מניחים בצלחת את הקרפ ושמים במרכז כף וחצי של מלית ומקפלים ל 4
מניחים בתבנית

אופן הכנת הרוטב
שמים בסיר קטן את החמאה והשמן זית והשום לחצי דק
לאחר מכן שופכים את השמנת עד לסמכות ושופכים על הקרפים ומפזרים גבינה ואופים בתנור שחומם מראש לא 180 מעלות ל 20 דק

קרפים במילוי פטריות ובטטה מוקרם עם רוטב שמנת_מתכון זקלין פדלון – מאסטר מתכונים
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

519 מתכונים