Share with:


פרווה

אופן הכנה

3/4 חבילת קמח חיטה מלאה
2 כפות שמרים
3 כוסות קמח לבן מנופה
חצי כוס שמן
כף מלח
6 כפות סוכר לבן
מים פושרים לפי הצורך

מתחילים עם השמרים והסוכר כוס מים ומערבבים היטב מניחים ל רבע שעה
מתחילים להוסיף קמח בהדרגה…לשים במיקסר לאט לאט תוך הוספת מים לפי הצורך…מוסיפים מלח וממשיכים ללוש…מוסיפים את השמן בהדרגה תוך לישה תמידית עד מלבצק נעים ונוח
מניחים להתפחה…לשים טוב טוב שוב….צורה התפחה…חלמון עם מעט דבש מורחים מפזרים שומשום…חום תנור 180 מצב טורבו עד להזהבה טובה..

לחמניות קמח מלא
חגית פרג'וןספר המתכונים של
מתכון של

חגית פרג'ון

60 מתכונים