Share with:


בשרי

אופן הכנה

הכנת הבלינצ'ס
4 ביצים
4 כפות שמן
1 כפית אבקת אפיה
חצי כפית מלח
1 וחצי כוסות מים
2 כוסות קמח תפוחי אדמה
לטרוף היטב את הבלילה שלא יהיו גושים ולחמם מחבת גדולה
לטבול את המחבת עם מעט שמן וחהעביר עם נייר סופג
לקחת מצקת מהבלילה ולפזר על המחבת ולנענע את המחבת כך שיתכסה כולו בבלילה לדקה אחת ולהפוך ומיד להוציא וכך הלאה אחד על השני עד שנעשת כמות יפה
מילוי הבלינצ'ס

לטגן 2 3 בצלים קצוצים דק
ולהוסיף חצי קג' בשר טחון או יותר כמה שרוצים
לטגן עם הבצל ולהוסיף כף מרק עוף
כף מרק בצל,כפית כורכום
כפית פלפל שחור
ומי שאוהב יכול להוסיף חופן כוסברה קצוצה לבשל את הכל עד לצמצמום הנוזלים
לצנן, ולמלא את הבלינצ'ס
לאחר שמלינו את הבלינצ'ס
בצורת רולדה או טורטיות
לטבול בביצה ופרורי קמח תירס עדין או בקמח מצה

בלינצ'ס ממולא בבשר טחון
לאה נטףספר המתכונים של
מתכון של

לאה נטף

92 מתכונים