Share with:


פרווה

אופן הכנה

תודה לאחותי עופרה ורוני מנחם על המתכון♥️

חצי ק"ג קמח
כף וחצי שמרים
2 כפות סוכר
לערבב במיקסר
להוסיף 2 כוסות מים פושרים
כוס-שקופה לשתיה קרה
ללוש טוב
ואחר כך להוסיף כף מלח
להמשיך ללוש לתפיחה
לאחר שתפח לקרוץ לביגלה
בינתיים נרתיח סיר מים רותחים
ניקח מחבת נשים חצי כוס סוכר נערבב עד שיהפוך לנוזל הסוכר
לשפוך למים הרותחים בזהירות
זה רותח וקופץ
ולהוסיף 2 כפיות סודה לשתייה
להנמיך גז
כשהכל מבעבע
לקחת בייגלה לטבול במים הרותחים
כמה שניות ולהניח בתבנית לפזר שומשום מלח גס
ומי שאוהבת זעתר
תנור שחומם מראש על 200

 

בייגלה בלי תפיחה_מתכון של שמחה אלגלי – מאסטר מתכונים
שמחה אלגליספר המתכונים של
מתכון של

שמחה אלגלי

73 מתכונים