Share with:


בשרי

אופן הכנה

לבצק :

2 כוסות קמח מנופה , כף שמרים , כף סוכר , רבע כוס שמן , כפית מלח . מים כמה שנכנס להתחיל עד כוס .
לערבב לבצק ולהתפיח כחצי שעה
לקצוץ בצל ופטרוזליה ולטגן מעט .
להוסיף חצי קילו בשר טחון או חזה עוף טחון . מלח ומעט פלפל שחור.לפתוח את הבצק ולשפוך מעל את הבשר …לקשט בבצל. פלפל קלוי לא חובה , עגבניות , זיתים , וכל מה שאוהבים …
לערבב בכוס רבע כוס קטשופ, רבע כוס צ'ילי ורבע כוס אלף האיים…
לשפוך מעל לפני כניסה לתנור.
לאפות על חום 180 מעלות עד להזהבת הבצק

פיצה בשרית
ירדנה ג'נאחספר המתכונים של
מתכון של

ירדנה ג'נאח

1163 מתכונים