Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

**בצק
לשים בקערה
2 כפות שמרים יבשים
כף גלוטן -משפר את בצקי שמרים למי שאין ליוותר
3 כפות סוכר
2 + חצי כוסות מים חמימים
לערבב הכל להמתין 5 דקות
להוסיף כף מלח
חצי כוס שמן
קילו קמח רגיל מנופה
ללוש לבצק נעים מעט דביק ללוש 10 דקות זה שלב חשוב לרכות הלחמניות לכסות לתת תפיחה 40 דקות .
לחלק את הבצק לכמות או מה שאתם רוצים להכין.

***לחמניות חלות****
להכין לחמניות חלות בצורה שאתם אוהבים להעביר לתבנית על נייר אפיה לנפות מעל מעט קמח עכשיו לתת שוב תפיחה עד להכפלה .
***להכניס לתנור שחומם מראש להכניס לתחצית תנור קערה עם מים בשביל אדים.
לאפות בחום 200 במצב טורבו עד לאפיה מוחלטת להעביר על רשת ולכסות במגבת מטבח .

****פיצה משפחתית
רבע מכמות הבצק **
לרדד מעל נייר אפיה מעט מקומח להעביר לתבנית .
**רוטב פיצה
2 כפות רסק עגבניות
כף אורגנו
חצי כפית פפריקה מתוקה
רבע כפית פלפל שחור
כפית שטוחה מלח
חצי כוס מים לערבב הכל .
למרוח מעל הבצק
נפזר צהובה מגורדת מי שרוצה תוספות. להכניס לאפיה 200 מעלות במצב טורבו קוו למעלה קוו למעטה עד שהבצק מבעבע😉

באהבה ממני אסיה גילעדוב

מתכוןמתכון

בצק קבוע שאני מכינה לחלות,לחמניות ופיצה (  3 מתכונים ) 👐_מתכון של אסיה אסתר גילעדוב – מאסטר מתכונים
אסיה אסתר גילעדובספר המתכונים של
מתכון של

אסיה אסתר גילעדוב

65 מתכונים