חומרים:⚘roz
קילו קמח
כף שמרים
2 כפות סוכר
100 גרם נטורינה
1/2 כוס שמן
2 כוסות מים
כף שטוחה מלח
אופן ההכנה:⚘roz
לנפות קמח לעשות גומה לשים שמרים סוכר חצי כוס מים להשאיר 5 דקות ולערבב להוסיף את הנטורינה חתוכה ורכה השמן את שאר המים והמלח ללוש לבצק חלק
לתת לתפוח שעה לרדד לקרוץ עיגולים לשים מלית גבינה חמד או בולגרית במרכז לסגור טוב למשלוש
להדק גם אחרי תפיחה של חצי שעה למרוח ביצה שומשום קצח לאפות 20 דקות בחום 180 מעלות
מילוי:
2 גבינת חמד או אחת חמד
ואחת בולגרית
2 ביצים
לערבב הכל לשים חתי כפית במרכז כל עיגול⚘roz