Share with:


פרווה

אופן הכנה

מצרכים :
500 גרם קמח מנופה
כף שמרים יבשים
50 גרם מרגרינה
2 כפות סוכר
חצי כף מלח
2 כוסות מים ( או לפי הצורך )

אופן ההכנה :
מערבבים את כל החומרים יחד לבצק אחיד ונעים למגע
מתפיחים שעה,
מרדדים לעובי של ס"מ וקורצים עיגולים עם כוס ( בגודל הרצוי )
ממלאים בגרגירי חומוס אפשר בשר ( או כל מילוי אחר שרוצים )
מקפלים לחצי וסוגרים בעזרת מזלג
מטגנים בשמן עמוק עלצלהבה בינונית משני הצדדים עד להזהבה

מילוי :
500 גרם גרגירי חומוס שהושרו במשך כמה שעות
מרתיחים היטב את גרגירי חומוס עד שהם רכים
מסירים מהאש מסננים מהמים מוסיפים 3 כפות שמן
כף כמון וחצי כף מלח או לפי הטעם
** אפשר לקצר את הדרך בעזרת גרגירים חומוס מקופסת שימורים.

סמבוסק
ענת בויסוןספר המתכונים של
מתכון של

ענת בויסון

116 מתכונים