Share with:


פרווה

אופן הכנה

מצרכים לפירה:
3 תפוח אדמה גדולים מבושלים ומעוכים לפירה
מתבלים במעט מלח .
קמצוץ פלפל לבן.
רבע כפית מרק עוף
מערבבים היטב

מצרכים לבצק :
4 כוסות קמח לבן/כוסמין
חצי כפית מלח
שקית אבקת אפיה
1 כוס שמן
1 כוס מים רתוחים במידה ויש צורך מוסיפים עוד מעט מים

אופן הכנת הבצק :

מערבבים את כל המצרכים עד לקבלת בצק אחיד

לחלק את הבצק ל 4 חלקים שווים
לרדד כל חלק לעלה דק מאוד
לחתוך בעזרת גלגלת ריבועים
לשים מילוי בקצה ולקפל את שתי הקצוות למשולש

למרוח בביצה
לפזר שומשום

לאפות בחום בינוני בערך 18 דקות

בתאבון 💫✨💫✨💫✨

בורקס במילוי פירה מבצק ספידי_מתכון של אסתי זוהרץ – מאסטר מתכונים
אסתיספר המתכונים של
מתכון של

אסתי

180 מתכונים