Share with:


פרווה

אופן הכנה

קאהי, מהמטבח העיראקי. מתכון 4 כוסות קמחכפית שמריםכף סוכרכוס וחצי מים להכניס לקערת מקסר לישה של 5 דקות, לאחר מכן להוסיף כפית מלח, ולהמשיך לישה עוד 3 דקות. להתפיח חצי שעה. לאחר התפחה לחלק ל 8 כדורים להניח על נייר אפיה מפודר עם קורנפלור, לקמח עם קורנפלור משטח הרידוד ,לרדד על דק דק כמו מופלטה למרוח חמאה/נטורינה מומסת, לקפל את העלה הדק לפי הסרטון שמצורף ולטגן במחבת טפלון עם מעט שמן .לפני הגשה לפזר סוכר וקינמון.

Posted by ‎כרמלה כרמלה‎ on Monday, October 19, 2020

Posted by ‎כרמלה כרמלה‎ on Monday, October 19, 2020

מתכון

4 כוסות קמח
כפית שמרים
כף סוכר
כוס וחצי מים
להכניס לקערת מיקסר לישה של 5 דקות,

לאחר מכן להוסיף כפית מלח, ולהמשיך לישה עוד 3 דקות.
להתפיח חצי שעה.
לאחר התפחה לחלק ל 8 כדורים להניח על נייר אפיה מפודר עם קורנפלור,

לקמח עם קורנפלור משטח הרידוד ,לרדד על דק דק כמו מופלטה למרוח חמאה/נטורינה מומסת,

לקפל את העלה הדק לפי הסרטון שמצורף ולטגן במחבת טפלון עם מעט שמן .

לפני הגשה לפזר סוכר וקינמון.

מתכון כתוב + 2 סרטונים להכנת קאהי מהמטבח העיראקי_מתכון של כרמלה שמואל
כרמלה שמואלספר המתכונים של
מתכון של

כרמלה שמואל

65 מתכונים