Share with:


צמחוני

אופן הכנה

בס"ד

להשרות דגים במיץ לימון סחוט טרי ומעט מלח גס חצי שעה .לאחר מכן לסנן

**
לשים בסיר
גמבה אדומה
2 עגבניות חתוכות קוביות
פלפל חריף חצוי ל 2


***לקחת כוס גבוהה לשים***
כף גדושה פפריקה מתוקה בשמן
כפית פלפל שחור
כפית מלח גס
מעט מרק עוף
כפית כמון
כף גדושה רסק עגבניות
חצי כוס שמן
חצי כוס מים
לערבב היטב לשפוך לסיר

להוסיף
שיני שום כמה שאוהבים -פרוס או כתוש. לתת בישול 10 דקות עם צריך להוסיף עוד מים .
להניח את הדגים וכוסברה קצוצה עכשיו לבשל 10 דקות נוספות על להבה נמוכה .
באהבה ממני אסיה גילעדוב

דג פיקנטי ברוטב אדום
אסיה אסתר גילעדובספר המתכונים של
מתכון של

אסיה אסתר גילעדוב

65 מתכונים