Share with:


צמחוני פרווה

אופן הכנה

דג נסיכת הנילוס מטוגן בטמפורה
נסיכת הנילוס – 500 גרם
אבקת טמפורה – 1/2 אריזת נייר – סה"כ (75 גרם), כוס אחת.
מים – 1/2 כוס מים קרים.
מיץ לימון – 2 כפות
מלח – 1/3 כפית שטוחה, לפי הטעם.
שמן קנולה – 1/2 כוס לטיגון.
פיתה רגילה – 4 יחידות
רוטב צ`ילי מתוק חריף – 1/2 כוס , לפי הטעם.
שומשום – 2 כפות , לפי הטעם.

הכנה:
1. לשטוף את הדג ולחתוך לרצועות.
2. בקערה לשים את אבקת הטמפורה עם המים, מיץ הלימון והתבלינים (לערבב עד שלא יהיו גושים).
3. להניח את רצועות הדגים בתוך תערובת הטמפורה, לעטוף אותן בתערובת ולטגן בשמן החם משני הצדדים במשך 2 דקות מכל צד.
4. להניח את רצועות הדגים המטוגנות על נייר סופג.
5. אופן ההגשה: על צלחת להניח את הפיתה ובערימה להניח את רצועות הדגים.
6. לטפטף את רוטב הצ`ילי, לפזר מעל את השומשום ולקשט בחסה או סלט

דג נסיכת הנילוס מטוגן בטמפורה
מרינה צ'א'רונובספר המתכונים של
מתכון של

מרינה צ'א'רונוב

77 מתכונים