Share with:


צמחוני

אופן הכנה

דגים טריים לשטוף ‏ ‏לשים מלח בנדבות. ‏לחצי שעה ‏ ‏כעבור חצי שעה לשטוף ליבש לשים בצד
מצרכים
1/2 ‏צרור כוסברה
1/2 ‏צרור פטרוזיליה
‏קופסת חומוס קטנה
‏ארבע פלפל חריף
‏ראש של שום
‏שתי גמבה
‏שלוש עגבניות. ‏מרוסקות בפומפייה
‏שני כפות רסק עגבניות גדושות
‏ ‏ארבע כפות שמן
‏תבלינים כפית מלח כפית כמון כפית פלפל שחור כפית פפריקה אדומה‏ מי שרוצה יותר שיוסיף תבלינים,

אופן ההכנה
‏לקצוץ כוסברה ואת הפטרוזיליה לשים בצד בסיר רחב לטגן שום-כתוש עם ארבע כפות שמן ‏לחתוך את הגמבה ‏לרצועות‏ ולהסיף לסיר ‏להוסיף את הפלפל החריף את החומוס את ‏ רסק עגבניות
את העגבניות ‏המרוסקת תבלינים פלפל שחור כורכום פפריקה כמון מלח ‏כמה שיני שום גדולים ‏לסדר את הדגים ‏בסיר ‏לשים מעל הדגים כוסברה פטרוזיליה כוס מים ‏לכסות את הסיר ‏ברגע שזה רותח ‏ ‏להנמיך את הלאהבה ‏לבשל חצי שעה ‏עד שהמים מצטמצמים ונשאר רק שמן למעלה לכבות את הגז ‏לפזר פטרוזיליה טריה מעל הדגים בתיאבון .

דגים מבושלים_מתכון של אבי אלמדוי
אבי אלמדויספר המתכונים של
מתכון של

אבי אלמדוי

69 מתכונים