Share with:


צמחוני חריף

אופן הכנה

לטגן כמה שיני שום ברבע כוס שמן לאחר מכן להוסיף מעט כורכום, 1/2 כפית מלח, 2 כפות פפריקה אדומה בשמן, 1/2 צרור כוסברה, 2 גמבות אדומה חתוכה לרצועות, פלפל חריף, תפוחי אדמה, פולים וכוס מים רותחים לפתיחת הטעמים.
לבשל כרבע שעה ולהוסיף את הדגים וביצי דגים לעוד 20/30 דקות עם מכסה סגור ומידי פעם בעזרת כף להרטיב את הדגים ברוטב. להוסיף מעט מים ולתקן טעמים.
ובסוף להוסיף עוד כוסברה לעוד 5 דקות ללא מכסה.
✔️ביצי דגים – להרתיח מים ורק כשהם רותחים להכניס את ביצי הדגים לחמש דקות ולהוציא .
טיפ-את ביצי הדגים להכניס למים בעזרת כף מסננת על מנת שלא ידבקו לתחתית הסיר.
בהצלחה❤️

דג מושט, ביצי דגים ופולים ירוקים חריף🔥_מתכון של סמדר ואלי וקנין
סמדר ואלי וקניןספר המתכונים של
מתכון של

סמדר ואלי וקנין

40 מתכונים