מצרכים
חמש בטטה גדולים
שש דגים סלמון
צרור פטרוזיליה
צרור כוסברה
ראש של שום
תבלינים ,
כפית פפריקה אדומה כפית אבקת עוף
כפית פלפל שחור
כפית כמון
כפית מלח
כף סילאן
כוס מים
חצי לימון סחוט מלימון אחד
3/4 כוס שמן
אופן ההכנה
מכינים את הבטטה בנפרד שוטפים מקלפים חותכים לאורך מפזרים מעל מלח פפריקה אדומה שמן פלפל שחור אבקת עוף פטרוזיליה יבשה לפי הטעם 180
מעלות 40 דקות עד הזהבה ,
במעבד-מזון לטחון פטרוזיליה כוסברה שום נוסיף את השמן את התבלינים את הלימון את המים את הסילאן נערבב טוב לשפוך על הדגים לשים במקרר לשעה כעבור שעה להתנור על 200 מעלות 35 דקות עד הזהבה בתיאבון סיגלית ימין