Share with:


צמחוני

אופן הכנה

‏מצרכים
‏חמש בטטה גדולים
‏שש דגים סלמון
צרור פטרוזיליה
צרור כוסברה
ראש של שום

תבלינים ,
כפית פפריקה אדומה ‏כפית אבקת עוף
כפית פלפל שחור
כפית כמון ‏
כפית מלח ‏
כף סילאן ‏
כוס מים ‏
חצי ‏לימון סחוט ‏מלימון אחד
3/4 כוס שמן

‏אופן ההכנה
‏מכינים את הבטטה בנפרד שוטפים מקלפים חותכים ‏לאורך ‏מפזרים מעל מלח ‏פפריקה אדומה שמן פלפל שחור אבקת עוף פטרוזיליה יבשה לפי הטעם 180
מעלות 40 דקות עד הזהבה ,
‏במעבד-מזון לטחון פטרוזיליה כוסברה שום נוסיף את השמן את התבלינים את הלימון את המים ‏ את ‏הסילאן נערבב טוב ‏ ‏‏לשפוך על הדגים ‏ ‏‏ לשים במקרר לשעה כעבור שעה להתנור על 200 מעלות 35 דקות עד הזהבה בתיאבון סיגלית ימין

דג ‏סלמון בתנור‏ חמוץ מתוק עם ‏תוספות בטטה כמה שזה טעים🌹_מתכון של סיגלית ימין
סיגלית ימיןספר המתכונים של
מתכון של

סיגלית ימין

204 מתכונים