Share with:


אופן הכנה

להפשיר את הדגים לסחוט לימון או מיץ לימון בנדיבות לארבעים דקות

לקחת סיר רחב

להקפיץ שיני שום
גמבה אדומה
שני גזרים חתוכים לאורך
פלפל חריף

להקפיץ טוב

לתבל
כרכום
פלפל
מרק פרווה או מלח
פפריקה
כף לימון כבוש
את הפפריקה לערבב את רבע כוס שמן ולהכניס לסיר

להקפיץ טוב
להוסיף מים לפי הצורך

לסדר את הדגים מעלין לפזר עגבניות שרי חצויות

לעטר עם הרבה כוזברה

דג נסיכת הנילוס
עופרה מרציאנוספר המתכונים של
מתכון של

עופרה מרציאנו

112 מתכונים